Üres a kosarad.
Vásárláshoz nézz szét webáruhá- zunkban!
Szolgáltatásaink

Szállítási feltételek

3 féle szállítási lehetőséget ajánlunk, melyeknek költségei azonosak: GLS futárszolgálat, Magyar Posta futárszolgálat és PostaPont vagy MOL PostaPont szolgáltatásán keresztül.


Személyes átvétel

A megjegyzés rovatba kérjük jelezze, hogy személyesen kívánja átvenni a rendelését. Ekkor szállítási és utánvét költséget nem számítunk fel. Manuális visszaigazoló e-mailünkben jelezzük amikor a kért termékeket előkészítettük, ezután boltunkban nyitvatartási időben bármikor átvehető. Cím: 4031 Debrecen, Kishatár u. 9. Park Center.

Futárszolgálat (GLS)

A futárszolgálattal történő kézbesítés biztonságos, gyors, rugalmas, továbbá garantáljuk, hogy a kiválasztott termékek kifogástalan, eredeti állapotukban érkeznek meg vásárlóinkhoz. A megrendelt árut a megrendelés visszaigazolása után Magyarország egész területén akár 24* órán belül házhoz szállítja Önnek a GLS futárszolgálat.

Házhozszállítás díjtáblázata Magyarország egész területén, magánszemélyek részére:

ÖsszeghatárDíj
0 Ft – 29.999 Ft1.000 Ft
30.000 Ft – 0 Ft

Mivel a futárok 08:00 - 17:00 óra között szállítanak, ezért arra kérjük Önt, hogy szállítási elérhetőségnek napközben is elérhető címet, például munkahelyi címet és átvevő nevet , mobiltelefonszámot legyen kedves megadni. A Megjegyzés rovatba beírhat minden olyan információt, ami a szállításnál fontos lehet (mint például: "X Y szomszéd veszi át a csomagot", "a megadott szállítási cím a munkahelyem, 4. emelet 520-as szoba", "a pultos hölgy is átveheti a csomagot, hagytam nála pénzt"). Ha a futár nem talál senkit a címen, értesítést hagy, Ön pedig az ott megadott telefonszámon érdeklődhet a diszpécsertől a csomagról. A futár a rákövetkező napon újra megkísérli a kiszállítást.

Utánvételi lehetőség van. Ennek díja: 300 Ft.

* A munkanapon 10 óráig leadott, utánvétes rendelésre értendő, melyet a következő munkanapon szállítanak.GLS CsomagPont

Rugalmas átvételi lehetőség, országos lefedettség. A térképes kereső segítségével megnézheti, hol van a legközelebbi GLS CsomagPont. Az Önnek megfelelő helyen és időben veheti át a megrendelt árut az ország 300 településének több mint 650 pontján. Hálózatunk a Coop több mint 70 üzletével bővült. A GLS SMS-ben és/vagy e-mailen értesíti Önt a csomagfeladás után. A csomagot az értesítést követő munkanaptól számítva 5 munkanapon belül veheti át érvényes személyi okmány bemutatásával.

Az utánvét fizetési lehetőség minden átvételi ponton megoldott, valamint bankkártyával is fizethet számos üzletben, amelyek címeit a GLS CsomagPont lista tartalmazza.

A GLS CsomagPont keresőben megtalálja az adott üzlet elérhetőségét, nyitvatartási idejét és pontos címét.

Egyszerű árképzés – csak a csomag mérete számít!

5 ár – 5 méretkategória

Öt méretkategória – XS-től az XL-ig, amelyek gyorsan és egyszerűen meghatározhatóak egy erre a célra létrehozott, speciális mérőszalag segítségével. Könnyen megtudhatja, mennyibe kerül a csomagszállítás az online díjkalkulátor segítségével. Ezek az árak a GLS CsomagPontokon keresztül feladott csomagokra érvényesek. A csomag maximális súlya nem haladhatja meg belföldön a 40 kg-ot, az Európai Unióba feladott küldemények esetén pedig az 50 kg-ot.

Árak Magyarország területén

Gyors és egyszerű házhozszállítás. Csomagját az elszállítást követő munkanapon kézbesítjük az egész ország területén. A szállítási idő tájékoztató jellegű. A szállítási ár magában foglalja az 50.000 Ft / csomag biztosítást.

Árak Magyarország területén

Gyors és egyszerű házhozszállítás. Csomagját az elszállítást követő munkanapon kézbesítjük az egész ország területén. A szállítási idő tájékoztató jellegű. A szállítási ár magában foglalja az 50.000 Ft / csomag biztosítást.

Méret Leghosszabb + legrövidebb oldal Szállítási díj
XS maximum 35 cm 1 194 Ft
S maximum 50 cm 1 772 Ft
M maximum 65 cm 1 994 Ft
L maximum 80 cm 2 667 Ft
XL maximum körméretig 2 985 Ft

Árak az Európai Unióba

Megbízható nemzetközi csomagszállítás. A GLS rövid határidővel kézbesít az Európai Unión belül.

Méret Leghosszabb + legrövidebb oldal I. zóna II. zóna III. zóna IV. zóna
XS maximum 35 cm 5 868 6 782 7 798 11 418
S maximum 50 cm 8 694 9 989 11 818 17 558
M maximum 65 cm 10 954 12 808 14 948 23 813
L maximum 80 cm 13 323 15 990 17 996 28 233
XL maximum körméretig 16 898 19 768 22 759 34 932

Átfutási idők

Zónák Országok (munkanap)
I. zóna Szlovákia (1), Szlovénia, Ausztria, Csehország, Románia, Horvátország (2)
II. zóna Lengyelország, Németország (2), Belgium, Hollandia, Luxemburg, Bulgária (3)
III. zóna Dánia, Franciaország, Olaszország (3), Egyesült Királyság (4), Írország (5)
IV. zóna Litvánia (3), Lettország (4), Spanyolország (4-6), Svédország (4-7), Észtország (5), Portugália, Finnország (5-7)

Az átfutási idő táblázatban szereplő adatok tájékoztató jellegűek és nem garantáltak. Az átfutási idő az elszállítást követő munkanaptól számítódik.

GLS CsomagPontokon keresztül nem vállalunk csomagszállítást az európai országokhoz tartozó szigetekre.

Kiegészítő szolgáltatások

Utánvét – csak Magyarországon

A GLS CsomagPontokon keresztül belföldre utánvétes csomag is feladható. A GLS futár csak abban az esetben adja át a csomagot a címzettnek, ha az utánvét összegét megfizette. A szolgáltatás díja hozzáadódik a csomagszállítási díjhoz.

Utánvétbeszedés Magyarországon – Díjszabás

Utánvét összege Utánvétbeszedés díja
500.000 Ft-ig 985 Ft

FlexDeliveryService – Rugalmas kézbesítés

A Rugalmas kézbesítés a magánszemélyek csomagátvételi lehetőségeit bővíti. A szolgáltatás megrendelését követően a címzett 4 megoldás közül választhat a rugalmas kézbesítésre:

 • 1. Kiszállítás egy új időpontban,
 • 2. Kiszállítás egy másik címre,
 • 3. Csomagátvétel egy kiválasztott GLS CsomagPontban vagy GLS depóban,
 • 4. A csomag átvételének visszautasítása.

Az összes feltüntetett ár tartalmazza az ÁFÁ-t.

FlexDeliveryService Rugalmas kézbesítés díja
E-mail értesítő 127 Ft
E-mail és SMS értesítő 204 Ft

Pótdíjak

A GLS gépkocsivezetője az átvételkor sem súly, sem térfogat szerint nem vizsgálja meg a csomagokat. Amennyiben a Feladó a GLS által közzétett súlyt (max. 40 kg) és körméretet (maximum 3 m = 2x magasság + 2x szélesség + 1x hosszúság) meghaladó csomagot ad fel, és azt a felvételi gépkocsivezető nem utasította vissza, az alábbi plusz díjak kerülnek kiszámlázásra.

A fenti esetekben a GLS fenntartja a jogot ezen áruk belföldi spedíciónak történő átadására, mely esetekben a szállítási határidő 1 nappal meghosszabbodhat.

 • túlméretes csomag + 1 380 Ft / csomag
 • túlsúlyos csomag + 685 Ft / kg
 • nem megfelelően csomagolt csomag + 1 380 Ft / csomag

Figyelem!

 • A következő célországokba szóló csomagok GLS CsomagPontokon keresztül nem fogadhatók el: Görögország, a jelenleg az Európai Unióhoz nem tartozó országok, valamennyi európai sziget, Vatikán, San Marino, Monaco, Ciprus, Málta.
 • Postafiók címre nem szállítunk.
 • Amennyiben a GLS által közzétett súlyt (belföldön max. 40 kg, Európai Unióba max 50 kg) és körméretet (max. 3 m = 2x magasság + 2x szélesség + 1x hosszúság) meghaladó, valamint nem megfelelően csomagolt csomagot ad fel, a GLS fenntartja a jogot, a csomag mérlegelését követően (a rendszer a túlsúlyos és túlméretes csomagokat nem tudja kezelni) a feladónak történő visszaszállításra. Ebben az esetben a már megfizetett szállítási díj nem téríthető vissza.
 • Részletes feltételeket a GLS Általános Üzleti Feltételeiben találja.
 • A szállítási árak a csomag méretétől függnek. A méret meghatározásánál figyelembe kell venni, hogy a körméret (leghosszabb oldal + a két rövidebb oldal összegének kétszerese) nem haladhatja meg a 3 métert. (maximum magasság 60 cm, maximum szélesség 80 cm, maximum hosszúság 200 cm, max. súly 40 kg)
 • A szállítási idők tájékoztató jellegűek.


Magyar Posta

A Magyar Posta-val történő kézbesítés biztonságos, gyors, rugalmas, továbbá garantáljuk, hogy a kiválasztott termékek kifogástalan, eredeti állapotukban érkeznek meg vásárlóinkhoz. A megrendelt árut a megrendelés visszaigazolása után Magyarország egész területén akár 24* órán belül házhoz szállítja önnek a Magyar Posta.

Házhozszállítás díjtáblázata Magyarország egész területén, magánszemélyek részére:


ÖsszeghatárDíj
0 Ft – 29.999 Ft1.000 Ft
30.000 Ft – 0 Ft

Mivel a Magyar Posta 08:00 - 16:00 óra között szállít, ezért arra kérjük Önt, hogy szállítási elérhetőségnek napközben is elérhető címet, például munkahelyi címet és átvevő nevet , mobiltelefonszámot legyen kedves megadni.

Utánvételi lehetőség van. Ennek díja: 300 Ft.

* A munkanapon 10 óráig leadott, utánvétes rendelésre értendő, melyet a következő munkanapon szállítanak.


PostaPont, MOL PostaPont, Csomagautomaták


Válassza a PostaPontok egyikét, és kérje csomagját a több mint 2550 posta vagy az 125 MOL kút egyikére! A megrendelt árut a megrendelés visszaigazolása után Magyarország egész területén akár 24* órán belül a kért Pontra szállítja a Magyar Posta.

A PostaPonti csomagátvétel előnyei:

 • Az ország legkiterjedtebb hálózata áll rendelkezésére. Válasszon egy postát, amely útba esik Önnek!
 • A küldemény felvételét összekötheti más postai ügyek intézésével.
 • Rendelését 5 munkanapon belül bármikor elviheti.

A küldemények maximális tömege 30 kg.

A MOL PostaPonti csomagátvétel előnyei:

 • A legtöbb MOL PostaPont napi 24 órában nyitva tart, így munka előtt vagy után is elhozhatja a csomagját
 • A MOL PostaPontokon bankkártyával is fizethet.
 • Csomagját 5 munkanapon belül bármikor elviheti.

A küldemények maximális tömege 20 kg.

A csomag átvételéhez kérjük, vigye magával személyi igazolványát vagy más személyazonosító okiratát!

Utánvételi lehetőség van. Ennek díja: 300 Ft.

* A munkanapon 10 óráig leadott, utánvétes rendelésre értendő, melyet a következő munkanapon szállítanak.


A Csomagautomaták működése:


A Csomagautomaták lényegében egy képernyővel ellátott kezelőfelületből és különböző méretű rekeszekből állnak, amelyek a csomagokat rejtik.

A Csomagautomatáknál nem kell sorban állnunk, hiszen az átvétel gyors, a kapott kód és telefonszámunk megadásával máris hozzáférünk rendelésünkhöz. Ezen kívül napi 24 órában állnak a rendelkezésünkre

SMS-ben vagy e-mailben értesítünk arról, hogy megérkezett a csomagod és hogy meddig veheted át. Ha a rendelkezésre álló idő alatt nem tudsz érte menni, újabb értesítést küldünk arról, hogy a csomagot melyik közeli postán veheted át a webshop által megadott 5 vagy 10 napos őrzési időn belül.

Az átvétel egyszerű: a rekesz nyitásához a kezelőfelületen add meg telefonszámodat és az SMS-ben vagy e-mailben kapott kódot.

A szolgáltatás az alábbi módon működik:

 • A csomag címzettje a küldemény érkezéséről szóló e-mail-ben vagy SMS-ben kap értesítést arról, hogy csomagját mekkora árufizetési összeg terheli, és hogy azt bankkártyával tudja kiegyenlíteni.
 • A pénzügyi tranzakció egyszerűenés gyorsanvégrehajtható az érintőképernyő alatti nyomógombos POS terminál használatával.
 • Az automata készpénzt nem kezel, de valamennyi chipes és mágnes csíkos VISA, ELectron, Mastercard, Maestro vagy American Express bankkártyát elfogadja.
 • Az árufizetés összegének kiegyenlítését követően az automata megfelelő rekesze kinyílik és a csomag egyszerűen kivehető.

Az áru értéke csomagonként maximum 100 000 Ft lehet. Ettől nagyobb összegnél egyenként, azaz csomagonként fizethető a rendelés.

ÖsszeghatárDíj
0 Ft – 29.999 Ft1.000 Ft
30.000 Ft – 0 Ft
© 2011 Neonplay International Kft. - Minden jog fenntartva!
A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei. © 2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.
HTML + CSS Valid!

ÁrGép