Üres a kosarad.
Vásárláshoz nézz szét webáruhá- zunkban!
Akciós termékekDUPLO®

Segíthetünk

Törzsvásárlási lehetőség

Visszatérő vásárlóinknak törzsvásárlói programot hoztunk létre. Ezzel a lehetőséggel szeretnénk kedvezni a hűséges vevőinknek.

Törzsvásárlási programunk a következő módon működik:

Bármilyen értékű vásárlást (akár 500 Forint vagy 20.000 Forint) rögzítünk a rendszerünkben, e-mail cím alapján, ami egyben a vevő azonosító is. Amikor a nálunk vásárolt összegek értéke meghaladja az 50 000 Ft-ot, a regisztrált e-mail címre küldünk egy kódot. Ennek a bemondásával (vagy internetes rendelés esetén a megjegyzéshez kell írni a kódot), lehet egy alkalommal egy vásárlásra 5% kedvezményt érvényesíteni. Ez bármekkora értékű vásárlásra felhasználható. A limit elérésének nincs határideje, az összegyűjtött összegek sosem évülnek el. Csak a kód felhasználásakor nullázódik a számla. Ezután újra gyűjthetőek a vásárlások. A kód kiadása és a felhasználása közötti vásárlások nem kerülnek rögzítésre a rendszerünkben.

Ez az ajánlat bolti és internetes vásárlásra vonatkozik.

A kód egy egyszeri 5%-os kedvezményre jogosít, bármilyen értékű vásárlásra, mely pénzre nem váltható.

A Brixcity nem vállal felelősséget az illetéktelen kézbe kerülő kedvezményre jogosító kódokért.

© 2022 Neonplay International Kft. - Minden jog fenntartva! BRIXCITY LEGO ® Bolt Debrecen
A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei. © 2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.
HTML + CSS Valid!

ÁrGép
input input