Üres a kosarad.
Vásárláshoz nézz szét webáruhá- zunkban!
Szolgáltatásaink

Frissítés alatt ...

Szállítási feltételek

3 féle szállítási lehetőséget ajánlunk, melyeknek költségei azonosak: GLS futárszolgálat, Magyar Posta futárszolgálat és PostaPont vagy MOL PostaPont szolgáltatásán keresztül.


Személyes átvétel

A megrendelt terméket üzletünk nyitvatartási ideje alatt személyesen is átveheti. Ekkor szállítási és utánvét költséget nem számítunk fel. Manuális visszaigazoló e-mailünkben jelezzük amikor a kért termékeket előkészítettük. Lehetőség van bankkártyás fizetésre is. Címünk: 4031 Debrecen, Kishatár u. 9. Park Center. Nyitva tartás: Hétfő-Szombat 10:00-19:00, Vasárnap 10:00-16:00

Futárszolgálat (GLS)

A futárszolgálattal történő kézbesítés biztonságos, gyors, rugalmas, továbbá garantáljuk, hogy a kiválasztott termékek kifogástalan, eredeti állapotukban érkeznek meg vásárlóinkhoz. A megrendelt árut a megrendelés visszaigazolása után Magyarország egész területén akár 24* órán belül házhoz szállítja Önnek a GLS futárszolgálat.

Házhozszállítás díjtáblázata Magyarország egész területén, magánszemélyek részére:

ÖsszeghatárDíj
30.000 Ft – 0 Ft

Mivel a futárok 08:00 - 17:00 óra között szállítanak, ezért arra kérjük Önt, hogy szállítási elérhetőségnek napközben is elérhető címet, például munkahelyi címet és átvevő nevet , mobiltelefonszámot legyen kedves megadni. A Megjegyzés rovatba beírhat minden olyan információt, ami a szállításnál fontos lehet (mint például: "X Y szomszéd veszi át a csomagot", "a megadott szállítási cím a munkahelyem, 4. emelet 520-as szoba", "a pultos hölgy is átveheti a csomagot, hagytam nála pénzt"). Ha a futár nem talál senkit a címen, értesítést hagy, Ön pedig az ott megadott telefonszámon érdeklődhet a diszpécsertől a csomagról. A futár a rákövetkező napon újra megkísérli a kiszállítást.

Utánvételi lehetőség van. Ennek díja: 300 Ft.

* A munkanapon 10 óráig leadott, utánvétes rendelésre értendő, melyet a következő munkanapon szállítanak.GLS CsomagPont

Kérje a kiszállítást a legközelebbi GLS CsomagPontba! Rugalmas átvételi lehetőség, hosszú nyitvatartás, országos lefedettség. A térképes kereső segítségével megnézheti, hol van a legközelebbi GLS CsomagPont.

A megrendelt árut a megrendelés visszaigazolása után Magyarország egész területén akár 24* órán belül a kért GLS Csomagpontra szállítja Önnek a GLS futárszolgálat.

Díjtáblázata Magyarország egész területén, magánszemélyek részére:

Összeghatár Díj
0 Ft – 29.999 Ft 1.000 Ft
30.000 Ft – 0 Ft

Utánvételi lehetőség van. Ennek díja: 300 Ft.

* A munkanapon 10 óráig leadott, utánvétes rendelésre értendő, melyet a következő munkanapon szállítanak.Magyar Posta

A Magyar Posta-val történő kézbesítés biztonságos, gyors, rugalmas, továbbá garantáljuk, hogy a kiválasztott termékek kifogástalan, eredeti állapotukban érkeznek meg vásárlóinkhoz. A megrendelt árut a megrendelés visszaigazolása után Magyarország egész területén akár 24* órán belül házhoz szállítja önnek a Magyar Posta.

Házhozszállítás díjtáblázata Magyarország egész területén, magánszemélyek részére:


ÖsszeghatárDíj
30.000 Ft – 0 Ft

Mivel a Magyar Posta 08:00 - 16:00 óra között szállít, ezért arra kérjük Önt, hogy szállítási elérhetőségnek napközben is elérhető címet, például munkahelyi címet és átvevő nevet , mobiltelefonszámot legyen kedves megadni.

Utánvételi lehetőség van. Ennek díja: 300 Ft.

* A munkanapon 10 óráig leadott, utánvétes rendelésre értendő, melyet a következő munkanapon szállítanak.


PostaPont, MOL PostaPont, Csomagautomaták


Válassza a PostaPontok egyikét, és kérje csomagját a több mint 2550 posta vagy az 125 MOL kút egyikére! A megrendelt árut a megrendelés visszaigazolása után Magyarország egész területén akár 24* órán belül a kért Pontra szállítja a Magyar Posta.

A PostaPonti csomagátvétel előnyei:

  • Az ország legkiterjedtebb hálózata áll rendelkezésére. Válasszon egy postát, amely útba esik Önnek!
  • A küldemény felvételét összekötheti más postai ügyek intézésével.
  • Rendelését 5 munkanapon belül bármikor elviheti.

A küldemények maximális tömege 30 kg.

A MOL PostaPonti csomagátvétel előnyei:

  • A legtöbb MOL PostaPont napi 24 órában nyitva tart, így munka előtt vagy után is elhozhatja a csomagját
  • A MOL PostaPontokon bankkártyával is fizethet.
  • Csomagját 5 munkanapon belül bármikor elviheti.

A küldemények maximális tömege 20 kg.

A csomag átvételéhez kérjük, vigye magával személyi igazolványát vagy más személyazonosító okiratát!

Utánvételi lehetőség van. Ennek díja: 300 Ft.

* A munkanapon 10 óráig leadott, utánvétes rendelésre értendő, melyet a következő munkanapon szállítanak.


A Csomagautomaták működése:


A Csomagautomaták lényegében egy képernyővel ellátott kezelőfelületből és különböző méretű rekeszekből állnak, amelyek a csomagokat rejtik.

A Csomagautomatáknál nem kell sorban állnunk, hiszen az átvétel gyors, a kapott kód és telefonszámunk megadásával máris hozzáférünk rendelésünkhöz. Ezen kívül napi 24 órában állnak a rendelkezésünkre

SMS-ben vagy e-mailben értesítünk arról, hogy megérkezett a csomagod és hogy meddig veheted át. Ha a rendelkezésre álló idő alatt nem tudsz érte menni, újabb értesítést küldünk arról, hogy a csomagot melyik közeli postán veheted át a webshop által megadott 5 vagy 10 napos őrzési időn belül.

Az átvétel egyszerű: a rekesz nyitásához a kezelőfelületen add meg telefonszámodat és az SMS-ben vagy e-mailben kapott kódot.

A szolgáltatás az alábbi módon működik:

  • A csomag címzettje a küldemény érkezéséről szóló e-mail-ben vagy SMS-ben kap értesítést arról, hogy csomagját mekkora árufizetési összeg terheli, és hogy azt bankkártyával tudja kiegyenlíteni.
  • A pénzügyi tranzakció egyszerűenés gyorsanvégrehajtható az érintőképernyő alatti nyomógombos POS terminál használatával.
  • Az automata készpénzt nem kezel, de valamennyi chipes és mágnes csíkos VISA, ELectron, Mastercard, Maestro vagy American Express bankkártyát elfogadja.
  • Az árufizetés összegének kiegyenlítését követően az automata megfelelő rekesze kinyílik és a csomag egyszerűen kivehető.

Az áru értéke csomagonként maximum 100 000 Ft lehet. Ettől nagyobb összegnél egyenként, azaz csomagonként fizethető a rendelés.

ÖsszeghatárDíj
30.000 Ft – 0 Ft
© 2022 Neonplay International Kft. - Minden jog fenntartva! BRIXCITY LEGO ® Bolt Debrecen
A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei. © 2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.
HTML + CSS Valid!

ÁrGép
input input