Info
Keresés
Üres a kosarad.
Vásárláshoz nézz szét webáruhá- zunkban!
Kosár
DUPLO®
MagunkrólSzállításifeltételekElérhetőségeinkSzállítási feltételekAdatkezelési tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek
EN DE Facebook
DUPLO®

Segíthetünk

Frissítés alatt ...

Házhozszállítás futárszolgálattal

A futárszolgálattal történő kézbesítés biztonságos, gyors, rugalmas, továbbá garantáljuk, hogy a kiválasztott termékek kifogástalan, eredeti állapotukban érkeznek meg vásárlóinkhoz. A megrendelt árut a megrendelés visszaigazolása után Magyarország egész területén akár 24* órán belül házhoz szállítja Önnek a rendelése során kiválasztott futárszolgálat.

Házhozszállítás díjtáblázata Magyarország egész területén, magánszemélyek részére:

Összeghatár Díj
           - 1.600 Ft
   

 

Mivel a futárok 08:00 - 17:00 óra között szállítanak, ezért arra kérjük Önt, hogy szállítási elérhetőségnek napközben is elérhető címet, például munkahelyi címet és átvevő nevet , mobiltelefonszámot legyen kedves megadni. A Megjegyzés rovatba beírhat minden olyan információt, ami a szállításnál fontos lehet (mint például: "X Y szomszéd veszi át a csomagot", "a megadott szállítási cím a munkahelyem, 4. emelet 520-as szoba", "a pultos hölgy is átveheti a csomagot, hagytam nála pénzt"). Ha a futár nem talál senkit a címen, értesítést hagy, Ön pedig az ott megadott telefonszámon érdeklődhet a diszpécsertől a csomagról. A futár a rákövetkező napon újra megkísérli a kiszállítást.

Utánvételi lehetőség van. Ennek díja: 300 Ft.

* A munkanapon 10 óráig leadott, utánvétes rendelésre értendő, melyet a következő munkanapon szállítanak.

 

Szállítás Csomagpontra

Kérje a kiszállítást a legközelebbi Csomagpontra! Rugalmas átvételi lehetőség, hosszú nyitvatartás, országos lefedettség. A térképes kereső segítségével megnézheti, hol van a legközelebbi Csomagpont.

A megrendelt árut a megrendelés visszaigazolása után Magyarország egész területén akár 24* órán belül a kért Csomagpontra szállítja Önnek a rendelés során választott futárszolgálat.

Díjtáblázata Magyarország egész területén, magánszemélyek részére:

Összeghatár Díj
           - 1.600 Ft
   

Utánvételi lehetőség van. Ennek díja: 300 Ft.

* A munkanapon 10 óráig leadott, utánvétes rendelésre értendő, melyet a következő munkanapon szállítanak.

Személyes átvétel

A megrendelt terméket központi raktárunkban előre egyeztetett időpontban (nincs állandó nyitvatartás, alapvetően: H-Cs 9-16h, P 9-15h) személyesen is átveheti. Ekkor szállítási és utánvét költséget nem számítunk fel. Manuális visszaigazoló e-mailünkben jelezzük amikor a kért termékeket előkészítettük. Személyes átvétel esetén csak készpénzes fizetésre van mód. Címünk: 8200 Veszprém, Budapest út 30/F).

 

 

© 2024 Neonplay International Kft. - Minden jog fenntartva! BRIXCITY LEGO ®
A LEGO, a LEGO logó, a Minifigure, a DUPLO, a DUPLO logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a FRIENDS logó, a HIDDEN SIDE logó, a MINIFIGURES logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS logó, a VIDIYO, a NEXO KNIGHTS és a NEXO KNIGHTS logó a LEGO Group védjegyei. Engedéllyel használva. ©2023 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.
input input
︿
lap
tetejére