Üres a kosarad.
Vásárláshoz nézz szét webáruhá- zunkban!
Akciós termékekDUPLO®

Segíthetünk

Frissítés alatt ...

Szállítási feltételek

3 féle szállítási lehetőséget ajánlunk, melyeknek költségei azonosak: GLS futárszolgálat, Magyar Posta futárszolgálat és PostaPont vagy MOL PostaPont szolgáltatásán keresztül.


Személyes átvétel

A megrendelt terméket üzletünk nyitvatartási ideje alatt személyesen is átveheti. Ekkor szállítási és utánvét költséget nem számítunk fel. Manuális visszaigazoló e-mailünkben jelezzük amikor a kért termékeket előkészítettük. Lehetőség van bankkártyás fizetésre is. Címünk: 4031 Debrecen, Kishatár u. 9. Park Center. Nyitva tartás: Hétfő-Szombat 10:00-19:00, Vasárnap 10:00-16:00

Futárszolgálat (GLS)

A futárszolgálattal történő kézbesítés biztonságos, gyors, rugalmas, továbbá garantáljuk, hogy a kiválasztott termékek kifogástalan, eredeti állapotukban érkeznek meg vásárlóinkhoz. A megrendelt árut a megrendelés visszaigazolása után Magyarország egész területén akár 24* órán belül házhoz szállítja Önnek a GLS futárszolgálat.

Házhozszállítás díjtáblázata Magyarország egész területén, magánszemélyek részére:

ÖsszeghatárDíj
30.000 Ft – 0 Ft

Mivel a futárok 08:00 - 17:00 óra között szállítanak, ezért arra kérjük Önt, hogy szállítási elérhetőségnek napközben is elérhető címet, például munkahelyi címet és átvevő nevet , mobiltelefonszámot legyen kedves megadni. A Megjegyzés rovatba beírhat minden olyan információt, ami a szállításnál fontos lehet (mint például: "X Y szomszéd veszi át a csomagot", "a megadott szállítási cím a munkahelyem, 4. emelet 520-as szoba", "a pultos hölgy is átveheti a csomagot, hagytam nála pénzt"). Ha a futár nem talál senkit a címen, értesítést hagy, Ön pedig az ott megadott telefonszámon érdeklődhet a diszpécsertől a csomagról. A futár a rákövetkező napon újra megkísérli a kiszállítást.

Utánvételi lehetőség van. Ennek díja: 300 Ft.

* A munkanapon 10 óráig leadott, utánvétes rendelésre értendő, melyet a következő munkanapon szállítanak.GLS CsomagPont

Kérje a kiszállítást a legközelebbi GLS CsomagPontba! Rugalmas átvételi lehetőség, hosszú nyitvatartás, országos lefedettség. A térképes kereső segítségével megnézheti, hol van a legközelebbi GLS CsomagPont.

A megrendelt árut a megrendelés visszaigazolása után Magyarország egész területén akár 24* órán belül a kért GLS Csomagpontra szállítja Önnek a GLS futárszolgálat.

Díjtáblázata Magyarország egész területén, magánszemélyek részére:

Összeghatár Díj
0 Ft – 29.999 Ft 1.000 Ft
30.000 Ft – 0 Ft

Utánvételi lehetőség van. Ennek díja: 300 Ft.

* A munkanapon 10 óráig leadott, utánvétes rendelésre értendő, melyet a következő munkanapon szállítanak.© 2022 Neonplay International Kft. - Minden jog fenntartva! BRIXCITY LEGO ® Bolt Debrecen
A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei. © 2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.
HTML + CSS Valid!

ÁrGép
input input